Over het huis 

 Acacia is volledig gerenoveerd, waarbij een extra (begane grond) slaapkamer is gecreëerd, badkamers volledig zijn vernieuwd en een zwembad is gebouwd. 

Het huis is gelegen naast een truffière, in het najaar moet u daarom niet vreemd opkijken als u incidenteel de eigenaar van de boomgaard met de neus aan de grond ziet, omdat hij dan zoekt naar truffels.

 Het huis is gelegen aan een kleine hameau (gehuchtje), waar geen verdere voorzieningen zijn. In het nabijgelegen Sainte Alvère (5 min.) treft u twee bakkers, een supermarktje, pinautomaat, wekelijkse markt, truffelmarkt in de winter, restaurants en een bar-tabac. De restaurants staan in de omgeving zeer goed aangeschreven, daarom is de ligging van Acacia echt ideaal en een prettige uitvalsbasis. Op 30 minuten treft u Bergerac, 15 minuten voor Le Bugue, en 40 minuten voor Sarlat. Vergeet vooral ook niet de vele wijnhuizen in de omgeving!

Exterieur foto's

Geniet van het zwembad, de pingpongtafel, de jeu de boules baan, bbq, ligstoelen en de twee terrassen. Er zijn genoeg plekjes om je buiten te vermaken!

Interieur foto's 

Met een ruime, goed uitgeruste keuken, drie slaapkamers, twee badkamers, een extra wasbak boven en twee toiletten is het huis van alle gemakken voorzien. In de winter van 2021/2022 zijn alle kozijnen vervangen voor dubbel glas, dit verhoogt het comfort.

De omgeving

Culinair

De Dordogne regio staat bekend om truffels en goede wijnen. Geniet van goed eten en een goed glas wijn op een terras met schaduw van een grote boom. Wij kennen de leuke restaurants in de buurt en helpen u graag bij het maken van uw keuze. Vergeet vooral ook niet de leuke marché nocturnes  (avondmarktjes) niet!

Cultuur

De vallei met 1.000 kastelen is ook wel een naam voor de Dordogne vallei. Ontdek de kastelen van Josephine Baker, Castelnaud, Roccamadour en nog veel meer. Vergeet ook de grotten van (oa.) Lascaux niet, hier zijn vele mooie muurtekeningen te bekijken. 

Actief

Dichtbij het huis zijn veel actieve mogelijkheden, zoals diverse mooie golfbanen en ook zijn er activiteiten als paardrijden, survivals, tennissen en kanoën mogelijk. Verder zijn er diverse parken (survival, algemeen speelpark, waterpark en klimpark). In het huis treft u vele folders aan om u te voorzien van tips en mogelijkheden.